سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

فروش وام ازدواج به قیمت ۸۰ میلیون تومان | آیا خریدوفروش وام قانونی است؟

  • کد خبر: ۹۱۴۰۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
فروش وام ازدواج به قیمت ۸۰ میلیون تومان | آیا خریدوفروش وام قانونی است؟
وام ازدواج نرخ سود پایین و بازپرداخت بلندمدتی دارد و حتی با قیمت خرید ۸۰ میلیون تومانی نیز برای برخی از متقاضیان وام به صرفه است.

به گزارش شهرآرانیوز، در برخی از سایت‌های فروش وام برخی از افراد اقدام به فروش وام ازدواج خود کرده‌اند. برخی از این افراد هنوز وام خود را دریافت نکردند و در انتظار دریافت وام هستند برخی هم وام خود را دریافت کرده و حاضرند وام خود را به صورت فوری بفروشند.

در این آگهی‌ها، متقاضی می‌تواند با نرخ سود چهار درصد و با بازپرداخت ۱۲۰ ماهه و با اقساط ماهانه یک میلیون و ۲۰ هزار تومان وام ۱۰۰ میلیونی ازدواج را از فروشندگان دریافت کند.

در برخی دیگر از این آگهی‌ها افراد با فروش وام ۲۰۰ میلیونی ازدواج از مشتری خود ۸۰ میلیون دریافت می‌کنند و وام را به فروش می‌رسانند. برخی از فروشندگان هم در ازای پرداخت وام ۱۴۰ میلیونی ۶۰ میلیون تومان پیش از پرداخت دریافت می‌کنند و وام را به متقاضی می‌فروشند.

اقساط وام ۲۰۰ میلیون تومانی ازدواج که مربوط به یک زوج است، حدود دو میلیون تومان برآورد می‌شود و همچنین وام گیرنده باید ۴۳ میلیون تومان هم سود وام بپردازد.

در واقع کسی که یک وام ازدواج ۲۰۰ میلیون تومامی می‌خرد باید ۸۰ میلیون تومان برای خرید وام بپردازد و ۴۳ میلیون تومان نیز سود وام بپردازد که در مجموع این وام به قیمت ۳۲۳ میلیون تومان تمام می‌شود.

چرا مردم به دنبال خرید وام ازدواج می‌روند؟

وام ازدواج نرخ سود پایین و بازپرداخت بلندمدتی دارد و حتی با قیمت خرید ۸۰ میلیون تومانی نیز برای برخی از متقاضیان وام به صرفه است. چرا که اگر این فرد بخواهد یک وام ۲۰۰ میلیون تومانی را شبکه بانکی دریافت کند باید آن را به سود ۱۸ درصد به بانک برگرداند.

بانک‌ها معمولا تسهیلات خود را با اقساط ۳۶ ماهه و نهایتا ۶۰ ماهه پرداخت می‌کند، همچنین این وام‌ها به سپرده‌گذاری چندین ماهه نیاز دارد. اقساط یک وام ۲۰۰ میلیون تومانی عادی با سود ۱۸ و حداکثر بازپرداخت ۶۰ ماهه حدود پنج میلیون تومان برآورد می‌شود که نسبت به اقساط دو میلیون تومانی وام ازدواج بسیار سنگین‌تر است.

از نظر قیمت تمام شده نیز خرید یک وام ازدواج با نرخ سود چهار درصد، بازپرداخت ۱۰ ساله و بدون نیاز به سپرده‌گذاری ۳۲۳ میلیون تمام می‌شود؛ اما یک وام عادی ۲۰۰ میلیون تومان با نیاز به سپرده‌گذاری، اقساط پنج ساله و سود ۱۸ درصد حدود ۳۰۴ میلیون تومان هزینه‌بر است.

از نظر هزینه تمام شده، اگرچه وام ازدواج هزینه بیشتری دارد اما زمان بازپرداخت آن بلندمدت‌تر است و نیاز به سپرده‌گذاری ندارد؛ در واقع سخت‌گیری بانک‌ها در پرداخت وام موجب شده که مردم به دنیال خرید وام ازدواج باشند.

خریدوفروش وام قانونی است؟

سایت‌های خرید و فروش وام برای دسترسی به اطلاعات تماس آگهی دهندگان مبالغی را ابتدا تحت عنوان ثبت‌نام در سایت دریافت می‌کنند که میانگین عضویت در این سایت‌ها ۵۰ هزار تومان برآورد می‌شود.

همچنین به ازای هر آگهی هم ۹۵ هزار تومان از متقاضیانی که می‌خواهند آگهی آن‌ها در سایت قرار بگیرد دریافت می‌‌کنند. درآمد این سایت‌ها با توجه به تعداد آگهی و عضویت‌ زیاد نیست و مبالغ هنگفتی را دربرنمی‌گیرد و به صورت تقریبی از محل عضویت و ثبت آگهی فقط ۲۰ میلیون تومان عاید سایت می‌شود.

در هنگام ثبت‌نام بارها در این سایت‌ها تکرار شده است که مسئولیت ضمانت و درستی آگهی‌ها بر عهده سایت نیست و آن‌ها مسئولیتی را قبول نمی‌کنند و تنها بستری برای ثبت آگهی هستند.

در واقع متقاضی خرید وام مرجع و پشتوانه‌ای ندارد که بتواند به راحتی به آن اعتماد کند. زیرا ممکن است آگهی دهنده وام را بفروشد، ضامن را از خریدار دریافت کند و بعد از آن وام را به فروش نرساند که در این صورت متقاضی متحمل زیان بزرگی می‌شود.
 
منبع: تجارت‌نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->